LifeStyle

Uusimmat uutiset & vinkit kuntoilijalle

Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden kirjoittamia juttuja, joista on hyötyä jokaiselle kuntoilijalle. Artikkelit on jaettu käteviin kategorioihin, joten löydät helposti juttuja sinua kiinnostavista aiheista. Uusia kirjoituksia ilmestyy säännöllisesti – lue, liiku ja nauti elämästä!

Kesä kutsuu liikkumaan

Kesä kutsuu liikkumaan

Auringonpaiste, vihreät niityt ja lämpimät rantavedet tarjoavat kuntoilijalle ehtymättömän varaston liikuntamahdollisuuksia ja -paikkoja. Kesän liik... Lue artikkeli »

Askelmerkit hyvään elämään

Askelmerkit hyvään elämään

Laadukas elämä koostuu hyvästä terveydestä, onnellisuudesta, virkeydestä ja jaksamisesta. Moni näistä asioista on riippuvainen terveellisestä, l... Lue artikkeli »

Liikunta ja kalorikulutus

Liikunta ja kalorikulutus

Painonhallinnan ytimessä ovat päivittäin nautitun ja kulutetun energiamäärän sopusuhtaisuus. Painostaan huolehtivan kannattaakin kiinnittää huomi... Lue artikkeli »

Liikettä ja hyvää mieltä

Liikettä ja hyvää mieltä

Tanssi on liikuntaa kaikilla mausteilla. Erilaisia muotoja löytyy rauhallisesta räiskyvään ja oman rytminsä voi löytää jokainen. Liikuntamuotona t... Lue artikkeli »

Oikea ravinto pitää lihakset kunnossa

Oikea ravinto pitää lihakset kunnossa

Elimistösi hyvinvoinnille on tärkeää, että saat oikeanlaista ravintoa. Kehosi tarvitsee sekä proteiinia, hiilihydraatteja että rasvaa... Lue artikkeli »