Usein kysyttyä

En saa treenivideota näkymään. Miten toimin?

Jos videon tilalla on tyhjä ruutu, varmista että selaimeesi on asennettu Adobe Flash Player. Flash Playerin voit asentaa osoitteesta: http://get.adobe.com/flashplayer

Videoikkuna on liian pieni. Saako videon kokoruutu-tilaan?

Kyllä saa. Voit laittaa videon kokoruutu-tilaan painamalla -kuvaketta. Kuvake löytyy videon alalaitaan ilmestyvästä työkalupalkista, kun video pyörii ja viet hiiren kursorin video päälle.

Videon laatu on matala. Voiko videoita katsoa teräväpiirtona (HD)?

Kyllä, kaikki treenivideot ovat katsottavissa HD-laatuisena. Voit vaihtaa video teräväpiirto-tilaan painamalla HD-kuvaketta videon alalaitaan ilmestyvästä työkalupalkista. Huomiothan, että teräväpiirtovideo vaatii nopean Internet-yhteyden. Mikäli teräväpiirtokuva pätkii, vaihda takaisin normaalilaatuiseen videoon painamalla HD-kuvaketta uudestaan.

Miten yhdistän tietokoneeni televisioon? 

Tietokoneen ja television yhdistäminen käy helpoiten HDMI-kaapelin avulla. Yhdistä kaapelin toinen pää tietokoneeseesi ja toinen pää televisioon. Valitse televisiosi ulostuloksi HDMI ja olet valmis. Sekä kuva että ääni tulevat kätevästi saman kaapelin kautta. Huom. vanhemmissa televisioissa ei välttämättä ole HDMI-liitäntää.

Kuinka nopean internet-yhteyden tarvitsen Shape.fi videoiden katseluun?

Suositeltu yhteysnopeus on 2 Mbit/s, mutta alhaisemmillakin nopeuksilla videoiden katselu onnistuu. Tällöin saattaa esiintyä pidentyneitä latausaikoja tai kuvan pätkimistä.

Voinko käyttää Shape.fi:n palveluja älytelevisiolla, tabletilla, älypuhelimella tai pelikonsolilla?

Voit käyttää palvelua yleisimillä PC- ja Mac-tietokoneilla. Tämän lisäksi iPad-, Windows 8- ja Android -Tablet-tietokoneet sekä yleisimmät älypuhelimet (Android ja iPhone) ovat tuettuja laitteita. Palvelu toimii SmartTV-televisioiden selaimilla sekä XBOX 360- ja WII -pelikonsoleiden selaimilla.

Mikä on Shape.fi:n videoiden kuvalaatu? 

Liikuntavideomme ovat katsottavissa kahdella laadulla: teräväpiirto (HD 720p) ja normaalilaatu (SD 480).

En pääse kirjautumaan sivuille. Mitä teen?

Varmista, että syöttämäsi tunnukset ovat oikein ja selaimestasi on hyväksytty evästeet. Mikäli olet unohtanut salasanasi, katso seuraava kohta.

Olen unohtanut salasanani. Miten toimin?

Klikkaa "Kirjaudu sisään"-kohdasta avautuvasta ikkunasta "Salasana unohtunut?"-linkkiä. Palvelu ohjaa sinua salasanan palauttamiseen.