Usein kysyttyä

Miten maksan Shape.fi jäsenyyteni?

Voit valita joko kätevän kuukausiveloituksen luottokortiltasi tai kotiisi postitse lähetettävän laskun. Shape.fi jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja uusiutuu kuukausittain. Maksat siis kuukaudesta kerrallaan, ja voit lopettaa tilauksesi silloin kun haluat.

Miten maksan jäsenyyteni luottokortilla?

Kun valitset maksutavaksi luottokortin, jäsenmaksu veloitetaan kuukausittain luottokortiltasi. Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset henkilöllisyytesi varmistamista varten. Luottokortti on helpoin tapa maksaa palvelustamme, sillä Sinun ei tarvitse nähdä turhaa vaivaa laskujen kanssa. Palveluntarjoajana on PayEx, joka on alan luotetuimpia toimijoita Pohjoismaissa.

Onko luottokorttinumeron antaminen Shape.fi:lle turvallista?

Asiakastyytyväisyytesi ja palvelun turvallisuus ovat Shape.fi:lle tärkeitä asioita. Verkkomaksupalvelumme tarjoaa PayEx joka on alan luotetuimpia toimijoita Pohjoismaissa. Maksukorttitietojasi ei tallenneta muihin järjestelmiin ja tiedot käsitellään SSL-suojatun yhteyden kautta.

Miten maksan jäsenyyteni laskulla?

Jos valitset maksutavaksi laskutuksen, lähetämme Sinulle laskun postitse kotiisi. Postituskulut ovat 1,50 euroa per lasku. Ensimmäinen lasku lähetetään heti tilauksesi jälkeen. Tämän jälkeen saat uuden laskun aina 30 päivän välein.

Laskun maksuaika on 14 päivää. Maksun myöhästyessä loppusummaan lisätään 5 euron muistutusmaksu ja 8 % viivästyskorko.

Voinko lopettaa Shape.fi -palvelun käytön silloin, kun haluan?

Kyllä. Shape.fi jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja uusiutuu kuukausittain. Maksat siis kuukaudesta kerrallaan, ja voit lopettaa tilauksesi silloin kun haluat.

Miten peruutan Shape.fi jäsenyyteni?

Jäsenyyden peruuttaminen onnistuu sivun ylälaidasta löytyvästä ”Tilin hallinta” -osiosta. Klikkaa linkkiä ja valitse ”Peruuta tilaus” -kohta. Lähetämme Sinulle sähköpostitse ilmoituksen jäsenyytesi päättymisestä.